Nyheder.

London

Vi holder lukket i salonen d.16-10-17 og d. 17-10-17 da vi skal på kursus i London. Vi er tilbage i salonen igen, d. 18-10-17 kl 8.

Ny elev
​Vi har fået ny elev hos Hårrødderne.Byd velkommen til Nick. 

Praktikant

I denne uge har vi Nick i praktik, han er tilknyttet Hansenberg frisør skole. 

Jubilæum

Salonen har i år 20 års jubilæum, der vil blive holdt reception lørdag d. 29 april 2017. 

London

Jette har været på tur til London hvor hun har fået en masse ny indpiration med hjem. Hun var blandet andet inde ved TONI & GUY.

Elevteam

Fllanza deltog i årets elevteam 2016 - d.21.11.16, og vandt en flot 4.plads i sin  engelsk stil klipning og langthårsopsætning.

Saco

Mette og Camille var på kursus i kbh d 31.10.16, hvor fik set en masse nye farve og klippe tekniker, som de nu gør brug af. 

Saco

Jette har været på kursus i kbh d. 3.10.16 ved Saco, hvor hun har fået en masse ny inspiration med hjem om både klip og farve.

Exensions
Camilla og Didde har været på krusus i kbh, i exensions med flettemetoden d. 18.8.16

Makeup.

Alt personalet skal på kursus ved Delaila makeup i september 2016

Klippe og farve kurser.

Jette, rejser til London i november 2016 på kursus ved Sassoon UK Academy

Camilla og Mette deltager på et kursus ved Saco i København i oktober 2016

Jette deltager i et kursus ved Saco i starten af oktober

Extensions kursus København

August 2016

Camilla og Ditte var i København på kursus, i de sidste nye metoder i flettemetoden.

Nye Elever 2016

Vi byder velkommen til Fllanza, som også er i lærer og mangler 2 år af sin uddannelse.

​Vi byder velkommen til Ditte, som skal være i lærer hos os de næste 4 år​

Ny udlært.

Vi byder velkommen til Mette Christensen. 

Nyt personale

Hårrødderne ser frem til at præsentere jer for to nye ansigter til maj.​

Valeries svendeprøve

Valerie har bestået sin svenprøve og blev d. 19/04/16 udlært som frisør. Vi er glade for at hun nu fortsætter sit gode arbejde som assistent hos os.

​Zoom by Zoom

​Camilla og Julie var i Århus i september måned, på "Look and Learn" kursus hos Zoom by Zoom. Det var nye klippe tendenser indenfor herre, og damehår. Det var super lærerigt, og de har fået en masse nye teknikker med hjem i bagagen.

​Efterår - 2015

​Per er langtidssygemeldt

Vi er desværre nødt til at meddele, at vores søde Per er langtidssygemeldt. Som de fleste nok ved har Per været sygemeldt siden Februar og det er stadig uvis hvornår han er rask nok til at komme tilbage på arbejde igen, men vi kan allerede sige at det ikke bliver i den nærmeste fremtid. Derfor står resten af teamet hos Hårrødderne selvfølgelig klar til at hjælpe Pers kunder.

Valerie har deltaget i en konkurrence

Til Årets Elev Team på Hansenberg som er en frisør konkurrence løb Valerie med en 2. plads sammen med hendes team partner.

Julies svendeprøve

Julie har bestået sin svendeprøve og fortsætter nu hos Hårrødderne som assistent. Vi er så stolte!

Vi har igen været på besøg i London

Så er vi lige hjemvendt fra en super tur til London. Vi har besøgt Salon International igen og vores hoveder er smæk fyldt med nye ideer til dit hår! Vi har set fede stylinger, smukke farver og fede klippeteknikker. ​

Besøg af Zoom by Zoom.

Hårrødderne har netop haft besøg af Zoom by Zoom. En super dag med masser af inspiration. Sluttede af på Kolding Fjord med et større show for byen og oplandets frisører.

Så har vi igen været på besøg i London

Hos Hårrødderne er vi altid med på den nyeste mode. Derfor har vi igen været på inspirationstur til London, hvor vi bringer al den nyeste mode med hjem til salonen i Kolding.

Jette, Per, Dorthe og Ann-Katrine har besøgt Salon International og Tony And Guy Academy. Begge steder har ry for at være først med den nyeste mode! Dette kan du nu også opleve i Kolding i salonen hos Hårrødderne!

Endnu et besøg i London

Så har personalet igen været i London på besøg hos en af verdens bedste frisører, for at tage ny og moderne viden med hjem til dig! Har du lyst til en snak om turen eller vil du klippes af en af byens absolut bedste frisørteam er du altid velkommen til at kigge forbi A.L. Passagen, hvor Hårrødderne spreder magi...

Hver dag er en go' hårdag, og du er altid velkommen hos os!

Hjemvendt med ny inspiration!

Salonen er fyldt med ny inspiration til klipning og farve, der passer til efterårets mode. Kom ned i salonen og hør mere om, hvilke farver og effekter der er moderne til sommer, efterår og vinter.

"Det er altid fedt at besøge Sassoon Academy, og denne gang har vi bl.a. set meget velklippet klipninger med markeret klip og linier," fortæller Jette, der var i London sammen med Per.

Sassoon Academy i London er blandt verdens bedste indenfor frisørbranchen, og takket være et legat fra Dansk Frisørmester Forening havde Per og Jette mulighed for endnu engang at opleve toppen af poppen!​

Hårrødderne tager til London

Per og Jette tager en forlænget weekend til London. Torsdag til søndag indtager Per og Jette Vidal Sassoon i London, og de glæder sig til at tage ny viden og nye teknikker med hjem til salonen. "Vi har fået et legat fra Dansk Frisørmester Forening, som vi bruger på en slagst studietur," fortæller Jette, mens hun er ved at gøre klar til turen. "Vi glæder os til at komme afsted, men vi glæder os endnu mere til at komme hjem til salonen igen, hvor vi kan gøre brug af vores nye viden," slutter Jette.

Imens Per og Jette er i London har Det Unge Team overtaget salonen, og de er klar til at gøre dig sommerklar. Kig ned i salonen og få gode råd og vejledning i alt fra shampoo til sommermode. Du kan også booke tid her.

DET UNGE TEAM

De unge frisør assistenter hos Hårrødderne, har lavet deres eget team i salonen. En idé efter en tur i London, hvor mange saloner arbejder på denne måde.

Det unge teams mål er at blive endnu dygtigere og gribe muligheden, de vil vise hvem de er og hvad de kan. De har en af verdens bedste uddannelser.

Prisen er reduceret til fordel for dette, så også du har råd til at blive klippet hos Hårrødderne. (se priserne; klik på prislisten) book en tid online her på hjemmesiden, eller ring til os på tlf.: 7550-2722 ved yderligere spørgsmål er i meget velkommen til at ringe til os.​

Det er os med den bedste kvalitet

Besøg Kolding største shop med alt til håret, i en ordentlig kvalitet. Redken, Paul Mitchell, Alterna, GHD, Crew, Kevin murphy, Label M. Joico, D:FI, ID, svanemærket Soulglow samt masser af hårpynt og extensions, eludstyr, så som føntørrer , fladjern , krøljern og klippemaskiner.

Nye clips-extensions (fullextension for kun 1495,-)

Arrangement kalender
Vinter - forår 2011

Solkjær stilskifte:

torsdag den 24. februar 2011
torsdag den 31. marts 2011
torsdag den 28. april 2011


Kom og få masser af inspiration til den nye sæson indenfor tøj- og hårtrends. Aftenen starter kl 19.00 og der vil være lidt sødt til ganen samt lidt at drikke.

Det unge team deltager i Konfirmant inspirationsaftenen 1. februar 2011, sammen med city Kolding samt konfirmant arrangement i ungdomsskolen på C.F. Tietgensvej 22-23 januar.

Jette og Per har været i London på den årlige trendmesse 15. til 18 oktober (begge dage inkl.)

Mette har været i London i april på inspirationstur.
Dorte har været i London i maj på inspirationstur.

Årets Elevteam 2010

Dorte har fået en 3 plads ved Årets elevteam på Hansenberg 2010

Info

Hårrødderne ApS

CVR: 25066561

​A. L. Passagen 17 • 6000 Kolding

Åbningstider

​Mandag: 8.00 - 17.30

Tirsdag: 8.00 - 17.30

Onsdag: 8.00 - 18.30

Torsdag: 8.00 - 19.00

Fredag: 8.00 - 18.00

Lørdag: 8.00 - 14.00

Kontakt os

Telefon: 75 50 27 22

E-mail: ​jette@haarroedderne.dk

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 47 anmeldelser på​ Facebook