Hårprodukter​ sælges i vores frisørsalon

Håret er en vigtig del af udseendet, og især for kvinder er det noget, de fleste går meget op i at holde flot og sundt. Derfor er det vigtigt at bruge de rigtige hårprodukter.

I vores frisørsalon i Kolding har vi et stort udvalg af hårprodukter i højeste kvalitet. Uanset om du har brug for produkter til tørt hår, til at give glans eller mod skel, så finder du det hos os.

Kompetent rådgivning om hårprodukter

Det er meget vigtigt, at du vælger det rigtige hårprodukt til dit hår. Hår er meget forskelligt, og det skal behandles derefter. I vores salon kan vores dygtige personale rådgive og vejlede dig omkring de forskellige hårprodukter og guide dig i, hvordan du skal bruge dem korrekt for at få det bedste resultat.​

Kom forbi og se vores sortiment af produkter til dit hår

Slå et smut forbi vores salon i Kolding og se vores brede sortiment af hårprodukter, som kan være med til at give dit hår nyt liv, glans og fylde. 

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 75 50 27 22 og spørge vores kyndige personale til råds, hvis du søger efter specifikke produkter eller har brug for hjælp til brugen af dem. 

Info

Telefon: 75 50 27 22

CVR: 25066561​

Åbningstider

Mandag til torsdag:​

8:00 - 17:30​

Fredag:​

8:00 - 18:00​

Lørdag:​

8:00 - 14:00​

Søndag:​

Lukket

Følg os​