Hårfarvning efter dine ønsker

Er du træt af din almindelige hårfarve, eller trænger du til forandring? Så kan Hårrødderne hjælpe med en hårfarvning efter dine ønsker. Du finder vores salon i Kolding, hvor vi altid står klar til at hjælpe vores skønne kunder. Her byder vi dig indenfor i en eksklusiv salon, hvor den gode, afslappende stemning og behagelige oplevelse altid er i højsædet takket være vores fantastiske team.

De mange muligheder med hårfarvning

Der findes et væld af muligheder med hårfarvning, som kan give dig et unikt og flot look. Hos Hårrødderne tilbyder vi bl.a. at lave balayage og andre typer hårfarvning, som egner sig til alle hårfarver- og længder. Vores dygtige frisører står altid klar med råd og vejledning, både før og efter hårfarvningen, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

Vi anvender kun hårfarvningsprodukter af høj kvalitet

Når vi laver helfarvning eller striber i håret på vores kunder, anvender vi udelukkende kvalitetsprodukter. Det sikrer dig en flot farve, der samtidig holder i lang tid.

Mange hårfarvningsprodukter er kun flotte i en kort periode, hvorefter farven hurtigt falmer. Det er meget tydeligt at se forskel på kvaliteten, og vi anvender selvfølgelig kun produkter i høj kvalitet.

Vi bruger de bedste farver fra mærket Joico, som alle har indbygget K Pak Plex, der virker plejende på dit hår samt giver det ekstra glans og beskyttelse.

Hvad koster det at få farvet hår?

Når vi farver hår, anvender vi mange forskellige teknikker: traditionel hårfarvning (helfarvning), toning, glans, reflekser, balayage og baby lights. Derudover anvender vi altid de nyeste teknikker og opdaterer os løbende på disse, så du får de smukkeste og mest holdbare resultater.

Er du interesseret i en pris på din hårfarvning, så finder du på vores hjemmeside en prisliste, der viser priser på vores forskellige typer af behandlinger. Vær opmærksom på, at nogle priser kan variere.

Vil du booke tid til hårfarvning? Kontakt os

Har du spørgsmål til farvning af hår, eller vil du booke en tid? Så ring til vores frisørsalon allerede i dag på telefon 75 50 27 22 eller skriv til vores e-mail jette@haarroedderne.dk.

Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi os i salonen, hvis du foretrækker det.

Romina Betgevergiz

Fantastisk og kompetence dygtig medarbejder, som formår at levere det bedst service. Tusind tak for en skøn behandling, er mega glad for mit hår igen

Marianne Tamberg

Jeg er altid tilfreds med mit hår, når jeg har været hos Hårrødderne. Dejlige mennesker og hyggelig stemning i salonen

Jesper Brems Krambech

Utrolig kompetent personale!

Esben M. Rahbek

Jette er en utrolig venlig og imødekommende person. En interaktion med hende er aldrig spild af tid.

Ida Helene Boye Stender

Tusind tak til Nick for klipning og Mette for assistance. Jeg er vild med at have fået mine naturlige krøller frem og verdens hotteste frisure jeg længe har set

Michael Koefoed

Omhyggelighed, fantastisk service, vild hårvask m/hovedbundsmassage og rigtig gode med børn. Vi blev alle tre klippet af de to studerende så professionelle. Tak

Hårrødderne ApS

25066561

A. L. Passagen 17, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Tirsdag

08.00 - 17.30

Onsdag

08.00 - 18.30

Torsdag

08.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 14.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.