Balayage og andre typer hårfarvning

Er du træt af din almindelige hårfarve, eller trænger du til forandring? Der findes et væld af muligheder med hårfarvning, som kan give dig et unikt og flot look. Hos Hårrød​derne tilbyder vi Balayage og andre typer hårfarvning, som egner sig til alle hårfarver og hårlængder. Vores dygtige frisører står altid klar med råd og vejledning både før og efter hårfarvningen, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

Hvad er Balayage?

Balayage er en hårfarvningsmetode, der giver dit hår et nyt og mere friskt look, uden at farve hele håret. Ved Balayage bliver der brugt en frihåndsteknik, som giver håret et bedre farvespil, skaber skygger i håret på en naturlig måde og som giver håret et mere afslappet look.​

Holdbarhed i hårfarvningsprodukter

Vi anvender kun kvalitetsprodukter til hårfarvning, så du er sikret en flot farve, der samtidig holder i lang tid. Mange hårfarvningsprodukter er kun flotte i en kort periode, hvorefter farven hurtigt falmer. Det er meget tydeligt at se forskel på kvaliteten, og vi anvender selvfølgelig kun produkter i høj kvalitet.

Hvad koster det at få farvet hår?

På vores hjemmeside kan du finde en prisliste, der viser priser på Balayage og vores forskellige typer af hårfarvning m.m. Vær opmærksom på, at prisen på Balayage kan variere.​

Kontakt os og book en tid til hårfarvning

Ring til vores frisørsalon allerede i dag på telefon 75 50 27 22 for at booke en tid til Balayage eller farvning af hår. 

Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi os, hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid.

Info

Telefon: 75 50 27 22

CVR: 25066561​

Åbningstider

Mandag 

8:00 - 17.30​

Tirsdag

8:00 - 17.30

Onsdag

8:00 - 18.30

Torsdag

8:00 - 19.00

Fredag​                                        8.00 - 18.00

​Lørdag                                        8:00 - 14.00

Følg os​