Dygtig frisør tilbyder børneklip til børn i alle aldre

Trænger dit barn til at blive klippet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hårrødderne tilbyder vi børneklip af børn i alle aldre. Vores salon er beliggende i Kolding, og her er vores fantastiske team af søde og dygtige frisører altid klar til at give dit barn en god oplevelse og en flot frisure.

Hos os finder du en dygtig børnefrisør, som står klar til at klippe drenge og piger i alle aldersgrupper. Salonen tilbyder både klip og farve samt håropsætninger ved for eksempel konfirmationer. Vi forkæler dit barn med flot og smart hår – uanset anledningen.

​​

Det gode humør er i højsædet ved børneklip

Vi går meget op i, at det skal være en behagelig oplevelse for barnet at gå til frisør. Derfor sætter vi altid god tid af til hvert enkelt barn, og vi sørger også for godt humør, så både store og små børn føler sig velkomne.

Du kan med andre ord trygt bestille en børneklipning hos os. Vi garanterer en smart frisure, som både passer til barnets ansigtsform, men også til dine ønsker. Vi har mange års erfaring inden for børneklip, og du kan derfor forvente en høj kvalitet i salonen samt professionel vejledning inden for både frisurer og pleje.

Vi slutter altid behandlingen af med f.eks. voks, krøller, flet, glimmer eller sprayfarve efter ønske – og naturligvis en slikpind med til turen hjem.​

Skal vi finde en tid til dit barn?

Ønsker du at booke en tid til børneklip? Så er du velkommen til at gøre det online, ved at kigge forbi salonen eller ved at kontakte os. Vi besvarer også altid gerne spørgsmål, hvis du skulle have nogen.

Du kan booke tid online her. Vi kan også kontaktes på telefon 75 50 27 22, på e-mail jette@haarroedderne.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her på siden.

Romina Betgevergiz

Fantastisk og kompetence dygtig medarbejder, som formår at levere det bedst service. Tusind tak for en skøn behandling, er mega glad for mit hår igen

Marianne Tamberg

Jeg er altid tilfreds med mit hår, når jeg har været hos Hårrødderne. Dejlige mennesker og hyggelig stemning i salonen

Jesper Brems Krambech

Utrolig kompetent personale!

Esben M. Rahbek

Jette er en utrolig venlig og imødekommende person. En interaktion med hende er aldrig spild af tid.

Ida Helene Boye Stender

Tusind tak til Nick for klipning og Mette for assistance. Jeg er vild med at have fået mine naturlige krøller frem og verdens hotteste frisure jeg længe har set

Michael Koefoed

Omhyggelighed, fantastisk service, vild hårvask m/hovedbundsmassage og rigtig gode med børn. Vi blev alle tre klippet af de to studerende så professionelle. Tak

Hårrødderne ApS

25066561

A. L. Passagen 17, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Tirsdag

08.00 - 17.30

Onsdag

08.00 - 18.30

Torsdag

08.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 14.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.