Herreklip, barbering og skægpleje

Er skægget vokset, er håret blevet for langt – eller trænger du bare til et nyt look? Kig forbi Hårrødderne og lad os finde en stil, der passer til dine ønsker og din personlig. Vi tilbyder både herreklip, barbering og skægpleje.

Vores salon er beliggende i Kolding med gode muligheder for parkering tæt på adressen. Vi lægger vægt på, at det altid skal være behageligt at gå til frisør, og vores dygtige team sørger for, at du altid får en eksklusiv oplevelse.

Hvad tilbyder vi indenfor herreklip?

Vores dygtige frisører rådgiver dig altid, hvis du ønsker det. Hos Hårrødderne får du et trendy look, som vi sørger for både passer til din stil og tidens mode. Det gælder både dit skæg og din frisure.

Derfor tilbyder vi herreklip, farvning, barbering og skægpleje samt styling. Ønsker du en let farvning, lyse striber eller permanent, finder vi en flot og holdbar løsning, der frisker dit udseende op og giver en maskulin profil.

Vi tilbyder en grundig og stilfuld barbering eller skægpleje, hvor vi arbejder med kam, saks og barberkniv for at opnå det bedste resultat.

Kontakt os eller bestil tid online

Vil du høre mere om vores priser og tilbud eller hvad du har af muligheder, så er du mere end velkommen til at ringe til vores frisør på telefon 75 50 27 22. Du er også meget velkommen til at kigge ind forbi os eller sende en e-mail til jette@haarroedderne.dk.

Romina Betgevergiz

Fantastisk og kompetence dygtig medarbejder, som formår at levere det bedst service. Tusind tak for en skøn behandling, er mega glad for mit hår igen

Marianne Tamberg

Jeg er altid tilfreds med mit hår, når jeg har været hos Hårrødderne. Dejlige mennesker og hyggelig stemning i salonen

Jesper Brems Krambech

Utrolig kompetent personale!

Esben M. Rahbek

Jette er en utrolig venlig og imødekommende person. En interaktion med hende er aldrig spild af tid.

Ida Helene Boye Stender

Tusind tak til Nick for klipning og Mette for assistance. Jeg er vild med at have fået mine naturlige krøller frem og verdens hotteste frisure jeg længe har set

Michael Koefoed

Omhyggelighed, fantastisk service, vild hårvask m/hovedbundsmassage og rigtig gode med børn. Vi blev alle tre klippet af de to studerende så professionelle. Tak

Hårrødderne ApS

25066561

A. L. Passagen 17, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Tirsdag

08.00 - 17.30

Onsdag

08.00 - 18.30

Torsdag

08.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 14.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.