Kom forbi til dameklip

Skal der ske noget nyt med dit hår? Er du træt af din frisure? Så kom forbi Hårrødderne. Vi er en frisørsalon med dygtige frisører, der alle har mange års erfaring. Vi er altid med på moden, og kan både rådgive og vejlede om din nye frisure og brug af de helt rigtige produkter til din hårtype.

Vi er beliggende i A. L. Passagen i Kolding, dvs. centralt ift. offentlig transport og med gode muligheder for parkering, hvis du kommer i bil.

Vores frisører klipper både langt hår, kort hår, styler, farver – og meget, meget mere. Det er en prioritet, at vi altid tager os tid til at finde ud af, hvilket look der passer bedst til dig. Vores skønne team sørger for at forkæle dig og dit hår, så det altid er en eksklusiv oplevelse at blive klippet eller stylet hos os.

En grøn salon med fokus på kvalitet

Vi anvender udelukkende de bedste produkter, der på samme tid giver dit hår den optimale pleje og glans, samtidig med at det skåner miljøet. Det har vi stort fokus på i vores salon. Vi forhandler alle de produkter, vi anbefaler, så det hele er gjort nemt for dig som kunde.

Tid til selvforkælelse eller klip? Book tid online i dag

Har du spørgsmål til priser, tidsbestilling, behandlinger eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid bestille din tid via vores online bookingsystem.

Ring til os på telefon 75 50 27 22, skriv en e-mail til jette@haarroedderne.dk eller henvend dig gennem kontaktformularen her på siden. Du er også meget velkommen til at kigge ind forbi os til en snak.

Romina Betgevergiz

Fantastisk og kompetence dygtig medarbejder, som formår at levere det bedst service. Tusind tak for en skøn behandling, er mega glad for mit hår igen

Marianne Tamberg

Jeg er altid tilfreds med mit hår, når jeg har været hos Hårrødderne. Dejlige mennesker og hyggelig stemning i salonen

Jesper Brems Krambech

Utrolig kompetent personale!

Esben M. Rahbek

Jette er en utrolig venlig og imødekommende person. En interaktion med hende er aldrig spild af tid.

Ida Helene Boye Stender

Tusind tak til Nick for klipning og Mette for assistance. Jeg er vild med at have fået mine naturlige krøller frem og verdens hotteste frisure jeg længe har set

Michael Koefoed

Omhyggelighed, fantastisk service, vild hårvask m/hovedbundsmassage og rigtig gode med børn. Vi blev alle tre klippet af de to studerende så professionelle. Tak

Hårrødderne ApS

25066561

A. L. Passagen 17, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Tirsdag

08.00 - 17.30

Onsdag

08.00 - 18.30

Torsdag

08.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 14.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.