Få eventyrlige krøller med permanentbehandling

Permanent er en type behandling, der har været på mode og ude i kulden igen af flere omgange. Det er blevet meget populært igen, og det kan vi godt forstå, for hvem ønsker ikke lækre, fyldige krøller? Hos Hårrødderne i Kolding tilbyder vi permanentbehandling, så du kan få lige den type krøllede lokker, du går og drømmer om.

Vi byder inden for i en eksklusiv salon med et fantastisk team af erfarne frisører. Vores førsteprioritet er, at du har en behagelig oplevelse og er tilfreds med resultatet. Vi mener nemlig, at det gerne må føles som en hverdagsluksus at gå til frisør.

Mange forskellige looks med permanent

Med en permanent kan du ikke blot opnå det velkendte, krøllede look, men du kan faktisk få utallige styles med denne type behandling. Ønsker du f.eks. at give dit hår et løft og mere fylde, så kan permanentbehandling også give dette. Man kan både lave bølger, store og små krøller samt give håret mere fylde.

Permanent er en dejlig forandring, hvis du trænger til lidt nyt. Vær opmærksom på, at denne type frisure holder rigtig længe, og som regel vil du ikke kunne få den ud af håret, før du bliver klippet igen.

Vores frisører benytter de nyeste metoder og mest skånsomme produkter, så dit hår kun får den allerbedste behandling hos os.

Ring for tidsbestilling eller book online

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller priser.

Du kan booke din tid online her. Du er også velkommen til at henvende dig på telefon 75 50 27 22, på e-mail jette@haarroedderne.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her på siden.

Romina Betgevergiz

Fantastisk og kompetence dygtig medarbejder, som formår at levere det bedst service. Tusind tak for en skøn behandling, er mega glad for mit hår igen

Marianne Tamberg

Jeg er altid tilfreds med mit hår, når jeg har været hos Hårrødderne. Dejlige mennesker og hyggelig stemning i salonen

Jesper Brems Krambech

Utrolig kompetent personale!

Esben M. Rahbek

Jette er en utrolig venlig og imødekommende person. En interaktion med hende er aldrig spild af tid.

Ida Helene Boye Stender

Tusind tak til Nick for klipning og Mette for assistance. Jeg er vild med at have fået mine naturlige krøller frem og verdens hotteste frisure jeg længe har set

Michael Koefoed

Omhyggelighed, fantastisk service, vild hårvask m/hovedbundsmassage og rigtig gode med børn. Vi blev alle tre klippet af de to studerende så professionelle. Tak

Hårrødderne ApS

25066561

A. L. Passagen 17, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Tirsdag

08.00 - 17.30

Onsdag

08.00 - 18.30

Torsdag

08.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 14.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.