Balayage giver dig et ”solkysset” look

Få forvandlet din hårfarve med vores hjælp

Balayage er en teknik til hårfarvning, som vi oplever at flere og flere ønsker at prøve. Hårfarvning med balayage er en form for highlights, der er kendt for at give et ”solkysset” udtryk, som var man netop komme hjem fra en dejlig lang ferie i sydens sol. Hos Hårrødderne forstår vi godt, hvorfor balayage bliver mere og mere populært, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få forvandlet dit hår med den fantastiske teknik.

I vores frisørsalon i Kolding har vi i mere end 25 år arbejdet med at give vores kunder den bedste og mest eksklusive hårpleje. Derfor ønsker vi også altid at udvikle os og følge med i tidens tendenser – og netop derfor tilbyder vi også farvning af hår med balayage.

Sæt dit personlige præg på det endelige resultat

Én af de mange fordele ved balayage som teknik til hårfarvning er det faktum, at der er gode muligheder for at tilpasse hårfarven til den enkelte. Balayage udføres nemlig i fri hånd, hvor farven påføres for at skabe bløde overgange mellem de forskellige nuancer. 

Dette giver også din frisør mulighed for at variere i mængden af farven og tykkelsen på striberne, så din behandling passer til netop dit hår og dine ønsker til det endelige resultat.

Denne fremgangsmåde resulterer desuden også i mindre synlige udgroninger, hvorfor det smukke udtryk holder i endnu længere tid og kræver mindre vedligeholdelse fra din side.

Hvis du er i tvivl om, hvor voldsomt eller diskret en forvandling, du ønsker med balayage, så rådgiver vi dig gerne og hjælper dig med at vælge det helt rigtige look til netop dig.

Bestil tid til at få lavet balayage

Er du interesseret i at forny dit look med en balayage behandling, der kan tilpasses dine ønsker? Så book en tid her hos Hårrødderne allerede i dag! Du kan også kontakte os, hvis du vil høre mere om teknikken, før du sætter dig til rette i stolen. Så fortæller vi også gerne mere om, hvilke andre teknikker til hårfarvning, vi kan tilbyde.​

Romina Betgevergiz

Fantastisk og kompetence dygtig medarbejder, som formår at levere det bedst service. Tusind tak for en skøn behandling, er mega glad for mit hår igen

Marianne Tamberg

Jeg er altid tilfreds med mit hår, når jeg har været hos Hårrødderne. Dejlige mennesker og hyggelig stemning i salonen

Jesper Brems Krambech

Utrolig kompetent personale!

Esben M. Rahbek

Jette er en utrolig venlig og imødekommende person. En interaktion med hende er aldrig spild af tid.

Ida Helene Boye Stender

Tusind tak til Nick for klipning og Mette for assistance. Jeg er vild med at have fået mine naturlige krøller frem og verdens hotteste frisure jeg længe har set

Michael Koefoed

Omhyggelighed, fantastisk service, vild hårvask m/hovedbundsmassage og rigtig gode med børn. Vi blev alle tre klippet af de to studerende så professionelle. Tak

Hårrødderne ApS

25066561

A. L. Passagen 17, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Tirsdag

08.00 - 17.30

Onsdag

08.00 - 18.30

Torsdag

08.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 14.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.